home / Jongerenavonden

God Likes you!

Op Facebook valt van alles te delen: vakantiefoto’s, muziekvideo’s, grappige afbeeldingen, felicitaties.. zo houden we elkaar op de hoogte van wat ons bezighoudt. Hoe meer vrienden, hoe meer vreugde. Tenminste, zo lijkt het. Op zaterdag 22 september a.s. is de eerste avond van ‘het Trefpunt’, een muzikale ontmoetingsavond voor jongeren. Dan gaan we hier verder op in met het thema: ’God likes you!’


Je kunt op Facebook alleen dingen leuk vinden met een ‘vind ik leuk’ knop. We delen dan ook vaak alleen de dingen waar we trots op zijn, of waarvan je zelf wilt dat andere Facebook-vrienden dat van je mogen zien.

Is de term ‘vrienden’ op Facebook dan niet misleidend? Heb je het in een echte vriendschap ook alleen maar over de leuke en positieve dingen? En hoe werkt dat in het geloof? God wil veel meer voor ons zijn dan alleen maar een ‘Facebook vriend’. Hij is er ook voor je pijn en verdriet, maar delen we dat ook met Hem?

Het thema van de eerste Trefpunt-avond is ‘God Likes You’. De spreker van deze avond is Ben van Duijvenbode. De muziekgroep van het Trefpunt verzorgt samen met Lydia van den Bosch (viool) en Jacomine van der Plas (zang) de muziek.

Het Trefpunt: een alternatief voor je zaterdagavond

Een actieve groep jongeren organiseert elke twee maanden een avond speciaal vóór jongeren: het Trefpunt. Het is een nieuw initiatief binnen het CJR (de Confessionele Jeugdraad van de Hervormde gemeente in Katwijk aan zee) en is speciaal bedoeld voor jongeren. Muziek, ontmoeting en geloof staan centraal. Je bent van harte welkom! Kijk voor data, het laatste nieuws en foto’s op onze Facebook of Twitter

 

Over deze avond

Datum: 22 september 2012
Thema: God Likes you!
Gastspreker:

Ben van Duijvenbode

Gastmuzikanten:

Jacomine van der Plas (zang)
Lydia van den Bosch (viool)

Poster