home / Jongerenavonden

Born to be Alive

Er zijn zo veel dingen die ons bezig houden in ons leven. School, werk, vrienden, hobby’s. Het is belangrijk om deze dingen bij te houden. Het hoeft niet lang te duren of je agenda zit alweer vol met afspraken. Op 17 november a.s. organiseert het Trefpunt een muzikale jongerenavond met als thema ‘Born to be Alive’. Door middel van muziek en ontmoeting gaan we dieper in op de vraag: wat zijn de doelen in je leven en hoe werk je hieraan?


Zolang we nog jong zijn, lijkt het alsof we nog zeeën van tijd hebben. Maar soms lijkt het alsof we te weinig tijd hebben voor alles wat we willen doen. We zijn beperkt, zowel in tijd als in energie. Misschien wil je je tijd zo fijn en leuk mogelijk indelen, om er het beste van te maken.

Er komt een tijd dat mensen zichzelf afvragen: ‘Wat is het doel van mijn bestaan?’. Het is soms erg lastig om daarover na te denken. Misschien vraag je je ook wel eens af of er meer is dan school, werk of vrienden. Kunnen we een doel hebben in ons leven, iets waarnaar we toe kunnen leven dag in en dag uit? Zijn we geboren om te sterven, of juist om te leven? Deze avond gaat over wat God van ons verwacht? Is het leven afwachten tot we sterven, of tot Jezus terugkomt, of kunnen we in de tussentijd onszelf nuttig maken?

Jan Willem Korpelshoek is de spreker van deze avond. De muzikale medewerking wordt verleend door de muziekgroep van het Trefpunt met Marc van Starkenburg op percussie.

 

Over deze avond

Datum: 17 november 2012
Thema: Born to be Alive
Gastspreker:

Jan Willem Korpelshoek

Gastmuzikanten:

Marc van Starkenburg (percussie)

Poster